top of page
IMG_20170419_192403739_HDR.jpg

Området

Høje Gladsaxe er meget mere end selve boligerne. Her er både institutioner, indkøbsmuligheder og fællesskaber. Læs mere om, hvad du finder i området her: 

Tilbud og muligheder i området:

Fritid og fællesskaber:
Foreninger, idrætsanlæg, klubber, Beboerhuset Pulsen, kultur- og medborgerhuset BIBLIOTEK+, Haraldskirken, seniorklubber

Indkøb:
Center og Lillecenter

                                              

Institutioner:
Tre børnehuse, Grønnemose Skole og GXU - 10. klasse og ungdomsskole

    

Kultur:
Teateret Mungo Park, bibliotek, Gladsaxe Musik-og Billedskole

Natur:
Grønne områder, rigt fugleliv og naturheste

Services:
Tandlæge, fodterapeut, frisør, politi

Transport:
Offentlig transport, cykelstier mm.

IMG_20210812_185458.jpg

Fritid og fællesskaber

I Høje Gladsaxe er der rig mulighed for et aktivt fritidsliv for alle aldre. 

 

Der findes et væld af idrætsforeninger - uanset om man er til fodbold i den lokale klub HGI, taekwondo eller gymnastik. Lige overfor ligger idrætsanlægget med alt fra tennisbaner til bowling. Svømmehallen er i gåafstand og det samme er friluftsbadet. 

I området er der et væld af legepladser, grønne arealer med grillpladser og bænke, krolfbane, discgolf og minigolfbane.

 

Høje Gladsaxe har også et kulturhus og bibliotek BIBLIOTEK+. Udover det klassiske bibliotek er der fællesspisninger, foredrag og forskellige grupper, som mødes om alt fra brætspil til foto. Her er også rig mulighed for at mødes med andre og lave aktiviteter.

Hver boligafdeling har forskellige klubber såsom motionsklubber og billard og der holdes årlige julefester og Sankt Hans. I det fælles beboerhus Pulsen er der fx kreative aktiviteter og kor og mulighed for at starte aktiviteter selv.  Er du senior, så er der også aktivitetshuset seniorklubberne med fx it-cafe, musik og filmklub. 

Høje Gladsaxe har også sin egen kirke - Haraldskirken, hvor der også er aktiviteter for både børn og voksne.

Indkøb

Der er flere indkøbsmuligheder i Høje Gladsaxe. I centeret findes der Netto, Lidl, Jysk, fitnesscenteret Silverback, frisør Exaudi og to spisesteder - den italienske Sapore og Mirac Kebab. I det lille center er en købmand, et pizzaria og en frisør.  Hos købmanden kan man også hente pakker og leje minigolfkøller.

20230829_102145.jpg

Institutioner

I Høje Gladsaxe ligger Grønnemose Skole. Her går ca. 800 elever fra både Høje Gladsaxe og de omkringliggende villakvarterer. Skolen har en idræts- og bevægelsesprofil.

I området er der tre forskellige børnehuse: Lundegården, Hyldegården og Mosen. Alle tre er integrerede institutioner med både vuggestue og børnehave. Både Lundegården og Hyldegården er idræts- og bevægelsescertificerede institutioner. Mosen har fokus på udelivet og har et minilandbrug. 

Derudover er der ungdomsskole og 10. klassescenter i gåafstand.

Kultur

Mungo Park er egnsteater i Gladsaxe og spiller på Grønnemose Skole.

På Grønnemose skole findes også Gladsaxe Musik- og billedskole med mange tilbud til kreative børn og unge. 

I det lokale bibliotek og kulturhus BIBLIOTEK+ er der bl.a. læsekredse, foredrag og børneteater.

image0000001(24).jpg
20230503_120517.jpg

Natur

Fra altanerne i Høje Gladsaxe kan man se den smukke natur i den fredede Høje Gladsaxe Park. Her er gode muligheder for at komme ud og nyde naturen for alle aldre. Her er et rigt fugleliv, søer, vilde heste og køer.

Services

I Høje Gladsaxe findes også en tandlæge, en fodterapeut og en nærpolitienhed. 

BIBLIOTEK+ findes også lokale tilbud såsom Åbent hus med sundhedsplejen, Sundt Liv Vejledning, Fars Legestue og meget andet.

20230818_111800_edited.jpg
20230927_142544.jpg

Transport

Der er mange muligheder for at komme til Høje Gladsaxe. Udover bilen er der cykelstier gennem de grønne områder så man nemt kan komme til København. Med bus kan man fx komme ind til København med tilslutning til Cityringen, til den nærmeste s-togstation Buddinge og til Lyngby. Buslinjerne 4A, 68 og 164 kører til Høje Gladsaxe på Gladsaxevej og bus 250s stopper på Hillerødmotorvejen. Kører man i el-bil er der i området opsat elladestandere eksklusivt til beboerne. 

bålpladsen.png
bottom of page